Сьогодні у Рівному вшанують пам’ять загиблого в АТО юнака

6771 0

Ми у соцмережах:

Євген Р\пін загинув у 2015 році

На 12-ту годину сьогодні, 16 серпня, у приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею запланований захід, присвячений пам’яті Євгена Рєпіна.

Євген народився 18 серпня 1994 року. Після закінчення Рівненської ЗОШ №23 продовжив навчання у технічному коледжі НУВГП за спеціальністю «Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної і нафтогазопереробної промисловості».

Хлопець був активним учасником Революції Гідності, а у вересні 2014 року добровольцем пішов до армії. Зараховали Євгена Рєпіна  до 81-ї окремої десантно-штурмової бригади на посаду кулеметника розвідувальної роти. Євген став членом УНСО та отримав хрест УНСО.

Юнак загинув 21 березня 2015 року під час бойового зіткнення з російськими диверсантами поблизу селища Опитне Ясинуватського району Донецької області.

Посмертно військовика було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відзнакою УПЦ КП – медаллю «За жертовність і любов до України». Рівненська міська рада також присвоїла Євгену Рєпіну звання «Почесний громадянин міста Рівне».

На захід в обласний краєзнавчий музей на 12:00 запрошено батьків Євгена, вчителів, друзів, капітана Черненко із міського військового комісаріату, членів УНА-УНСО, побратимів, сім’ї загиблих під час Революції Гідності та на сході України, людей з поетичного кола міста.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також