Сьогодні «Верес» боротиметься за вихід до Ліги Європи

1576 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні «Верес» боротиметься за вихід до Ліги Європи

О 14.00 на стадіоні імені Володимира Бойка у Маріуполі розпочнеться матч між «Вересом» та «Маріуполем».

Транслюватиме гру телеканал «Футбол 2».

І «Верес», і «Маріуполь» намагаються здобути свою першу перемогу на другому етапі чемпіонату Української прем’єр-ліги та отримати «путівку» до Ліги Європи.

Для азовців «Верес» - традиційно незручний суперник, зазначає прес-служба «Вереса».  «Маріуполь» жодного разу не зумів обіграти «Верес» у чотирьох попередніх матчах. Три з них завершилися внічию. Ще в одному успіх святкували «червоно-чорні».

У складі «Маріуполя» зараз виступає вихованець рівненського футболу, уродженець села Кричильськ Сарненського району Андрій Тотовицький. А також – Євген Неплях.

У складі «Вереса» грає Денис Кожанов, який ще восени виступав за «Маріуполь».

Нагадаємо, що нині триває дискусія, чи можна ще називати «Верес» рівненською командою. Офіційна реєстрація ФК тепер – у Львові, як і найбільший спонсор – власник торгової марки «Лімо» Богдан Копитко.

Кілька тижнів тому пішов з посади президента «Вереса» Олексій Хахльов, який на початку року ще просив вісім мільйонів гривень з міського бюджету Рівного на «Верес».

Гроші тепер, найімовірніше, не дадуть. Хоча попередніми роками і з міського, і з обласного бюджетів виділяли кілька мільйонів на утримання команди.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також