Сьогодні «Верес» гратиме з «Зорею» у столиці

534 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні «Верес»  гратиме з «Зорею» у столиці

Тридцятидворічний арбітр УПЛ Віктор Копієвський із Кропивницького розсудить луганську Зорю та рівненський Верес у матчі двадцять четвертого туру чемпіонату VBET-ліги.

Ця гра відбудеться сьогодні, 3-го травня, на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського у столиці України. Початок - о 15:00.

Допомагатимуть Віктору Копієвському асистенти: Денис Марченко та Руслан Єрмоленко (обоє - Чернігів). Четвертий арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса). Спостерігач арбітражу: Костянтин Труханов (Харків). Делегат УАФ: Сергій Бухаленков (Київ).  

Історія протистоянь Зорі та Вереса:

Звітний поєдинок стане двадцятим в історії протистоянь суперників. Вперше суперники зустрілися у Другій лізі (6 зона) чемпіонату СРСР у 1986-му році. Після нічиєї у Рівному – 1:1, у Луганську Зоря святкувала мінімальну перемогу – 2:1.

Ще раз в епоху радянської окупації команди зустрілися за три роки – у 1989-му. Цього разу нічия була зафіксована вже у Луганську – 1:1. На власному ж полі рівняни поступилися – 1:3.

Дещо більше матчів Верес і Зоря зіграли вже за доби Незалежності. Тут у чотирнадцяти поєдинках рівняни здобули шість перемог. Усі - у дев’яностих роках минулого століття. Луганчани виграли у восьми поєдинках. Ще в одному, восени 2017-го, суперники зіграли унічию на полі Зорі - 1:1.

Востаннє дотепер Верес і Зоря зустрічалися восени минулого року. У Рівному луганчани у матчі УПЛ переграли рівнян - 1:0.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також