Солдата з Рівного оштрафували за публікацію в Інстаграмі відео зі спальні

1847 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У червні солдат Антон Г. зняв на телефон територію та спальні приміщення військової частини А1671, яка дислокується у Рівному, та відео виклав в Інстаграм. Прокуратура розцінила такий вчинок військовика як недбале ставлення до військової служби в умовах особливого періоду.

- 18 червня 2021 солдат в умовах особливого періоду проводив зйомку території та спального приміщення військової частини А1671, приміщень військової частини А0333, відео виклав у Instagram, – йдеться в опублікованій 8 вересня в Єдиному реєстрі судових рішень постанові суду.

Через два тижні після зйомки військової частини і публікації відео в Instagram на солдата склали протокол про військове адмінправопорушення. Під час розгляду справи у суді Антон Г. визнав свою вину.

Суддя Рівненського міськсуду Микола Бердій призначив Антону Г. мінімальний штраф.  За недбале ставлення до служби в особливий період військовому присудили штраф у 2465 грн. Також він має також сплатити 454 грн судового збору. Солдат має право до 13 вересня оскаржити цю постанову.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також