Солдату з Рівненщини росіяни стріляли у спину - Головнокомандувач ЗСУ (ВІДЕО)

2354 0

Ми у соцмережах:

на фото Руслан Хомчак

Нардепи викликали для доповіді Головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака через порушення режиму тиші на фронті, внаслідок якого загинув старший сержант з Дубровиці Максим Абрамович.

За словами Хомчака , 26 березня українська група розмінування проводила огляд місцевості на наявність мін у населеному пункті Шуми, які напередодні встановили російські війська.
Під час виконання завдання, розпочався снайперський обстріл, внаслідок чого загинуло 2 військовослужбовця: старший сержант Барнич і підполковник Коваль, який надавав йому допомогу. Ще двоє були поранені. 
На підмогу прибули старші сержанти Максим Абрамович та Сергій Гайченко, які також потрапили під снайперський вогонь і в результаті обстрілу отримали несумісні з життям поранення. 
Особливим цинізмом дій підрозділів окупаційних сил Російської Федерації є те, що снайперський вогонь вівся у спини військовослужбовців Об’єднаних сил з об’єкта критичної інфраструктури – водонасосної станції, через яку здійснюється постачання води як на тимчасово окуповану, так і на підконтрольну урядові України територію”, – додав Руслан Хомчак.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також