Solgar: надійна підтримка для нашого організму

727 0

Ми у соцмережах:

Solgar: надійна підтримка для нашого організму

Нашому організму в умовах постійних стресів, пандемії та несприятливих екологічних умов потрібна постійна підтримка. Навіть повноцінне, здорове харчування не спроможне повною мірою задовольнити нашу потребу у вітамінах та мінералах. У цьому випадку на допомогу приходять харчові та дієтичні добавки.

Бренд Solgar понад 70 років займається виготовленням такої продукції. Мультирегіональний інтернет-магазин MAKEUP пропонує купити вітамінні й мінеральні комплекси цієї марки з безкоштовним доставленням по Києву та Україні.

Основою формул є натуральні інгредієнти, які поставляються з різних куточків світу. Компанія експортує препарати Солгар в 60 країн, а в каталог марки входить понад 300 найменувань. Виробництво здійснюється тільки в США. Засоби Solgar мають різну спрямованість дії. Найпопулярніші – краса шкіри, поліпшення стану волосся і нігтів, заспокійливий ефект, профілактика нервових зривів, усунення безсоння й наслідків стресу, нормалізація роботи опорно-рухового апарату й шлунково-кишкового тракту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також