Солоденький ранок: лінивий київський торт

14391 0

Ми у соцмережах:

Солоденький ранок: лінивий київський торт

Хрусткі коржі з горіхами і ніжний крем – хто не знає смаку київського торта! Для початківців і лінивих пропонуємо трішки спрощений рецепт цього відомого тортика.

 

80 г печива безе, 160 г горіхів, 50 г масла, 50 г чорного шоколаду

Крем: 30 г какао, 200 г масла, 200 мл згущеного молока

Горіхи (бажано лісові, але можна й волоські) подрібнити блендером і змішати з печивом (поламати на шматочки).

Μаслo розтопити зі шматочками шоколаду на водяній бані або в мікрохвильовці. Додати до безе і акуратно перемішати, щоб не ламалося печиво. При  перемішуванні шоколадна маса обволікає горіхи.

Для крему розм’якшене масло збити 3-4 хв., змішати зі згущеним молоком кімнатної температури і за три прийоми збити до однорідності на високій швидкості міксера. Додати просіяне какао і ще раз перемішати.

Блюдо змазати тонким шаром крему і поставити розйомне кільце. Насипати шар печива з горіхами (1/3), розрівняти, але не втрамбовувати. Далі 1/3 крему, трішки придавлюючи, щоб він пройшов у шар печива. Шари повторити ще два рази.

Накрити плівкою і поставити на 2 год. У холодильник. Вийняти з форми і прикрасити за смаком (обсипати подрібненими горіхами).

Солоденького вам ранку!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також