Солоденький ранок: осіннє печиво

954 0

Ми у соцмережах:

Солоденький ранок: осіннє печиво

Це м'яке печиво має ніжний горіхово-фруктовий смак і дуже просте в приготуванні.

  Склянка цукру, 2 яйця, склянка борошна,1,5 ч. л. порошку до печива, склянка горіхів за вашим смаком, склянка родзинок/кураги/інших сухофруктів

Яйця збити з цукром до побіління і збільшення маст вдвоє.

Борошно змішати з порошком до печива і просіяти. Додати в яєчну масу.

Горіхи і сухофрукти подрібнити і додати в тісто.

Тісто викласти у форму, застелену пергаментом, шаром товщ. 1-1,5 см.

Випікати 20-25 хв. при 180 град.

Печиво відразу вийняти з форми і нарізати порційними шматками. Бо коли охолоне, то буде кришитися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також