Це м'яке печиво має ніжний горіхово-фруктовий смак і дуже просте в приготуванні.
Склянка цукру, 2 яйця, склянка борошна,1,5 ч. л. порошку до печива, склянка горіхів за вашим смаком, склянка родзинок/кураги/інших сухофруктів
Яйця збити з цукром до побіління і збільшення маст вдвоє.
Борошно змішати з порошком до печива і просіяти. Додати в яєчну масу.
Горіхи і сухофрукти подрібнити і додати в тісто.
Тісто викласти у форму, застелену пергаментом, шаром товщ. 1-1,5 см.
Випікати 20-25 хв. при 180 град.
Печиво відразу вийняти з форми і нарізати порційними шматками. Бо коли охолоне, то буде кришитися.