Солоденький ранок: торт «Яблучна ніжність»

2771 0

Ми у соцмережах:

Солоденький ранок: торт «Яблучна ніжність»

 

Тісто: 1 яйце, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки молока, 1 ч. л. амонію, 100 г масла, 2,5 склянки борошна
Крем: 1 кг яблук, 200 мл сметани, 100 г масла

Збити яйце з цукром.

Додати ледь тепле переварене молоко, амоній і масло.

Поступово додати борошно і швидко замісити. Тісто виходить як пісочне.

Розкачати 6 тонких коржів і почергово спекти, поколовши попередньо виделкою, щоб не здулися.

Натерті яблука протушкувати на сковороді, додавши наприкінці сметану і масло.

Коржі перемазати кремом і прикрасити торт за своїм смаком.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також