Солоденький ранок: яблучний крамбл

1005 0

Ми у соцмережах:

Солоденький ранок: яблучний крамбл

Це традиційний англійський десерт, який просто неможливо не полюбити! Зусиль - мінімум, а задоволення - максимум.

 

Тісто: 150 г масла, 150 г цукру, 360 г борошна, 10 г розрихлювача (пакетик), пакетик ванільного цукру (за бажанням), 1 яйце, щіпка солі
Начинка: 600-700 г яблук, 2 ст. л. цукру, 1 ч. л. кориці, сік+цедра 1 невеличкого лимона

 Для начинки: до нарізаних кубиками яблук додати решту складових. Перемішати і протушкувати на сковороді 10 хв., помішуючи.

 Для тіста: борошно змішати з розрихлювачем, сіллю, цукром і додати нарізане кубиками холодне масло. Руками перетерти до крихт.

Додати яйце і перемішати.

 Дно форми застелити пергаментом і викласти половину тіста. Розрівняти і злегка утрамбувати.

 Викласти начинку і присипати рівномірно рештою тіста з крихт. Випікати 35-40 хв. при 180 град. до золотистого кольору.

 Охололий пиріг вийняти з форми.

Смакує з вершками/сметаною/морозивом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також