Солоденький ранок: медівник, який завжди вдається

1113 0

Ми у соцмережах:

Солоденький ранок: медівник, який завжди вдається

Цей медівник вдається завжди і під силу навіть тим, хто до цього ніколи й нічого не готував.

 

 Пишний медівник, схожий на м’якеньку ароматну губку, яка розтягується на всі боки. Не втрачає форми, транспортабельний навіть на далекі відстані.

Тісто: 3 яйця, 100 г цукру, 0,5 склянки меду, склянка борошна, 2 ст. л. крохмалю, 0,5 ч. л. солі, 1 ч. л. соди

Крем: 400 мл сметани, 100-150 г цукрової пудри, 100 г чорносливу

Яйця збити з цукром міксером. Додати мед, сіль і ще раз збити.

Додати борошно, соду, крохмаль і добре перемішати ложкою.

У застелену пергаментом і змазану форму діам. 23-24 см вилити тісто і випікати 30-40 хв. при 180 град.

Готовий корж розрізати навпіл горизонтально.

Одну частину намазати товстим шаром крему, викласти нарізаний чорнослив і накрити іншою частиною.

Для крему змішати сметану і цукрову пудру.

Медівник має постояти 6-8 год., щоб добре просочився кремом.

Солоденького вам вечора!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також