Цей медівник вдається завжди і під силу навіть тим, хто до цього ніколи й нічого не готував.
Пишний медівник, схожий на м’якеньку ароматну губку, яка розтягується на всі боки. Не втрачає форми, транспортабельний навіть на далекі відстані.
Тісто: 3 яйця, 100 г цукру, 0,5 склянки меду, склянка борошна, 2 ст. л. крохмалю, 0,5 ч. л. солі, 1 ч. л. соди
Крем: 400 мл сметани, 100-150 г цукрової пудри, 100 г чорносливу
Яйця збити з цукром міксером. Додати мед, сіль і ще раз збити.
Додати борошно, соду, крохмаль і добре перемішати ложкою.
У застелену пергаментом і змазану форму діам. 23-24 см вилити тісто і випікати 30-40 хв. при 180 град.
Готовий корж розрізати навпіл горизонтально.
Одну частину намазати товстим шаром крему, викласти нарізаний чорнослив і накрити іншою частиною.
Для крему змішати сметану і цукрову пудру.
Медівник має постояти 6-8 год., щоб добре просочився кремом.
Солоденького вам вечора!