Солодощі для інтиму

890 0

Ми у соцмережах:

Солодощі для інтиму

У наш час низьке лібідо трапляється як у жінок, так і в чоловіків, і зовсім не обов'язково, щоб вони були старшого віку. Зниження лібідо відбувається через низку фізіологічних явищ, наприклад, постійну напругу, стреси, втому і зниження вироблення гормонів в організмі.

Але, на щастя, є шоколад, який просто необхідно ввести у свій раціон тим людям, які хочуть «підігріти» своє сексуальне життя.

Дослідники виявили, що темний шоколад, а точніше какао, з якого його виготовляють, містить фенілетиламін — хімічну речовину, яка виробляється в мозку людини, коли ми відчуваємо симпатію і закоханість. Ця натуральна сполука функціонує як нейронний регулятор, який виділяє ендорфіни, що підвищують настрій.

Однією з найбільш поширених причин зниження лібідо є стрес, а як відомо, шоколад має властивість чудово справлятися з напругою. Але не варто забувати, що мова йде саме про гіркий шоколад, що містить у своєму складі не менше 70% какао, а от солодкі молочні або білі плитки ніяк не зможуть вам тут допомогти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також