Соловйов не з’явився на засідання суду: цього разу через підозру на інсульт

2026 0

Ми у соцмережах:

На фото Олег Головчак

Сьогодні колегія суддів Рівненського апеляційного суду мала розглянути апеляційну скаргу на Володимира Соловйова, якого обвинувачують у співучасті в підготовці умисного вбивства місцевого бізнесмена Валентина Загороднюка.

Проте сьогодні обвинувачений не з’явився на розгляд, оскільки за словами адвоката Олега Головчака, вчора ввечері у Володимира Соловйова погіршився стан здоров’я. Наразі він знаходиться у відділені судинної неврології Центральної міської лікарні з підозрою на інсульт.

Прокурор Олександр Харечко переконаний, що зі сторони захисту це затягування судового розгляду. Оскільки минулі рази у Володимира Соловйова також погіршувався стан стан здоров’я, а коли засідання не відбувалися, то його виписували у задовільному стані. Тому прокурор пропонує оцінити хворобу Соловйова як намагання перешкоджати розгляду ухвали слідчого судді щодо обрання Володимиру Соловйову запобіжного заходу. Також він наголосив, що Соловйов таки вніс заставу в понад 300 тис. грн та вийшов з-під варти. Тому прокурор переконаний, що це свідчить проте, що обвинувачений може навмисно ухилятися від відповідальності. Він запропонував визнати участь обвинуваченого у судовому засіданні не обов’язковою.

Колегія суддів перенесла судове засідання на вівторок, дев’яте квітня, на 12:30. Натомість захисник Володимира Соловйова переконаний, що таке рішення суддів є незаконним, оскільки терміни досудового розслідування вже закінчилися. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також