Спад захворюваності буде як мінімум через два тижні після карантину вихідного дня

688 0

Ми у соцмережах:

Спад захворюваності буде як мінімум через два тижні після карантину вихідного дня

Захворюваність на коронавірус піде на спад через два тижні після карантину вихідного дня

 

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що неможливо наступного дня після карантину вихідного дня очікувати зменшення кількості інфікованих коронавірусом. Для цього необхідно мінімум два тижні за умови повного його дотримання.

"Сьогодні у нас з 00:00 вступив в дію карантин вихідного дня - це вже другі вихідні, який він буде діяти. На минулих вихідних дотримання карантину вихідного дня було так собі... Для нас важливо виконати всі правила і дотримати всі правила, саме карантину вихідного дня", - зазначив міністр охорони здоров’я під час щоденного брифінгу.

За його словами, дотримання всіх протиепідемічних заходів - життєва необхідність.

"Згідно з нашими розрахунками ми можемо зупинити та стабілізувати ситуацію, зупинити поширення хвороби і зупинити різке зростання. Коли у нас є карантин вихідного дня і працюють виключно продуктові магазини та аптеки", - заявив Степанов.

За його словами, українці повинні проводити час з сім'єю не виходячи з дому.

"Таким чином, ми розраховуємо на зменшення контактів і, як наслідок, зменшення кількості захворілих. Неможливо на наступний день після карантину побачити відповідне зменшення хвороби", - заявив глава МОЗ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також