Спакувала валізи — і до Рівного, бо в госпіталі — її наречений

895 0

Ми у соцмережах:

Спакувала валізи — і до Рівного, бо в госпіталі — її наречений

В обласному госпіталі ветеранів війни — перше весілля: одружилися поранений український захисник Ярослав Донець та його кохана Тетяна Кричковська. Ярослав проходить лікування у госпіталі після отриманої мінно-вибухової травми спинного мозку.

Ярослав Донець родом із Сумщини, а Тетяна Кричковська — з Одеси. Вони познайомилися ще у 2021 році, у соцмережі. Тетяна розповідає, що після знайомства часто їздила до Ярослава, але завжди поверталася додому, а в 2022 році переїхала до нього назовсім. Планували одружитися. Але через війну закоханим було не до весілля.

— Він дуже добрий, завжди відчуваю, як мене цінує і любить. Не завжди говорить, але показує це своїм ставленням, — розповідає Тетяна.

У лавах ЗСУ Ярослав ще з 2019 року, був штурмовиком під час АТО. Пів року тому на Запорізькому напрямку отримав тяжку мінно-вибухову травму спинного мозку. Три місяці по тому потрапив в обласний військовий госпіталь, де до нього одразу ж приїхала Тетяна, яка відтоді не відходила від коханого ні на мить.

— Він сам подзвонив, сказав, що отримав поранення. Я на той момент не знала, що воно тяжке. Одразу зібрала валізи — й до нього приїхала— розповідає Тетяна.

Каже, коли вперше його побачила, була шокована. Стан був тяжким, а лікарі нічого не казали, навіть прогнозів ніяких не давали.

Ярослав розповів, що навіть попри тяжку травму все одно почувається щасливим, бо його кохана поруч:

— Давно хотів одружитися, ось настав цей час, цей момент...

З весіллям подружжя вітали пацієнти та медперсонал госпіталю. На сторінці госпіталю у Facebook — таке привітання: «Для щастя людині потрібна людина. Ми щиро дякуємо за можливість розділити цю радість. Бажаємо молодятам щасливої долі та світлих днів життя! Нехай береже вас Бог!».

Нині подружжя має одну спільну мрію — щоб Ярослав якомога швидше одужав.

Анастасія ЛІЩЕНКО.

Читайте також:

У госпіталі на Рівненщині поранений штурмовик з Сумщини одружився з коханою з Одеси (ВІДЕО)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також