Спеція від старості

1172 0

Ми у соцмережах:

Спеція від старості

Лікарі рекомендують вживати паприку, оскільки вона має багатий вміст вітамінів, які посилюють користь їжі для організму.

Насичений червоний колір, витончений смак та велика кількість корисних вітамінів — це все про паприку. Ця спеція виготовлена зі стиглого червоного перцю слабопекучих сортів і дуже корисна для організму, оскільки здатна його омолодити та підтримати міцне здоров’я.

У паприці велика кількість вітамінів А, групи В, Е, РР. Вміст вітаміну С перевищує у декілька разів цитрусові. Вже цього набору досить, щоб оцінити, наскільки корисна паприка. Окрім того, ця спеція багата на органічні кислоти, мінерали та інші мікроелементами, які корисні для організму.

Вітамін А відповідає за формування імунітету, за здоров’я волосся шкіри та нігтів. Вітаміни групи В позитивно впливають на центральну нервову систему, знижуючи рівень стресу, також сприяють нормальному функціонуванню клітин та виробленню енергії, позитивно впливають на активність мозку та сприяють омолодженню шкіри на рівні клітин. Вітамін С — це потужний антиоксидант, що сповільнює процеси старіння та мутацію клітин, також бере участь у формуванні імунітету, запобігає утворенню тромбів. Вітамін Е сприяє омолодженню організму, а також виконує антиоксидантну роль. Вітамін РР нормалізує кровообіг та запобігає утворенню тромбів, а також регулює діяльність нервової системи та позитивно впливає на процеси травлення.

Паприку слід додавати вже у приготовлені страви. Оскільки під час термічної обробки вона втрачає до 75% своїх корисних властивостей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також