Спідвей: Левішин – кращий гонщик року, а Рівне замахнулось на серйозні змагання

998 0

Ми у соцмережах:

Спідвей: Левішин – кращий гонщик року, а Рівне замахнулось на серйозні змагання

Триразовий чемпіон Кубку МАСЕК в особистому заліку, переможець командного заліку міжнародної ліги «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» Марко Левішин став кращим гонщиком року.

Про це під час підбиття підсумків спідвейного сезону в краєзнавчому музеї повідомив керівник Рівненського спортивно-технічного клубу Сергій Головня, повідомляє телеканал UA:Рівне.
Нагадаємо, що цьогоріч рівненський спідвей святкував своє 60-річчя. Впродовж року в обласному центрі відбулося 7 гонок, серед яких, зокрема, етап Міжнародної Ліги Спідвею "SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP" та фінал особистого чемпіонату Європи серед юніорів U21. Зі слів Сергія Головні, цей рік був найактивнішим за час діяльності Рівненського спортивно-технічного клубу.
 
Також 6 грудня під час заходу присутнім презентували відеокліп до гімну рівненського спідвею. А Сергій Головня та гонщики поділилися планами на наступний спідвейний сезон.
 
Гонщик Марко Левішин:
– Цілі вже поставив. Хочу закріпитися в польській лізі, де я мав контракт ще в минулому році підписаний, але не вдалося в цьому сезоні їздити там. Але надіюся, що підготуємо добре техніку, підготуємося самі, щоб попасти, закріпитися в складі і постійно там виступати. Також буду старатися, як і завжди, виступати на рівненських змаганнях чим побільше, радувати наших вболівальників і ще більше старатися іти вперед і до перемог.

Керівник Рівненського спортивно-технічного клубу Сергій Головня:
– Зараз ми готуємо календар змагань. Планується 7-8 гонок у Рівному, розглядається участь у Лізі, не можу поки що назвати, в якій – про це стане відомо в кінці січня чи на початку лютого. І працюємо над одним контрактом, який вже у нас на руках, поки що також не можемо про це розголошувати. Але якщо нам вдасться отримати підтримку ту, на яку ми сподіваємося, в тому числі від Мінмолодьспорту, то через рік у Рівному можуть відбутися надзвичайно видовищні і популярні змагання.
Міський голова Рівного Володимир Хомко:
– Ми замахнулися на проведення дуже серйозних змагань. От чому Європа зацікавилася нами. Бо там так люди не ходять, як ходять у нас. Але є один момент. Технічно стадіон не зовсім готовий. І стадіон не належить ні місту, ні області. Він належить громадській організації. Тому знайшли порозуміння з ТСОУ, як перерахувати гроші. Запросили інспектора, який проінспектував і дав нам рекомендації, що ми маємо зробити, щоб виконати умови федерації і я думаю, що ми знайдемо кошти і відремонтуємо, щоб ми могли проводити ці змагання. Бо є проблема зі звуком, є проблема з освітленням, є проблема з боксами, з душами.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також