Спідвей, як життя: у Рівному згадали відомого автогонщика (ФОТО)

1337 0

Ми у соцмережах:

Фото - рівненська ОВА, обласний краєзнавчий музей

Минулої п'ятниці в обласному краєзнавчому музеї відкрили виставку пам'яті Сергія Пелешка. Він був багаторазовим чемпіоном України з різних видів автоспорту, майстром спорту з автоспорту, промоутером змагань з автоспорту та мотоспорту, багаторічним і єдиним директором AK MIR.

 

 - Виставку присвятили 65-річчю з Дня його народження. В експозиції представлені нагороди Сергія Пелешка та Кубки, які завоював упродовж своєї 35-річної карʼєри автогонщика. Тут також можна побачити афіші змагань, спортивні комбінезони та шолом спортсмена, в яких він виступав на автомобільних трасах. Доповнена виставка світлинами рівненських художників, зробленими на спортивних змаганнях, - повідомляє прес-служба Рівненської ОВА.

 

 - Вшанувати великого спортсмена прийшли представники міської влади, колеги – прославлені гонщики Олександр Залюк старший, Леонід Косянчук, Сергій Малик, Олександр Кабаник, Сергій Трутнєв та інші, юні спідвеїсти зі спортивно-технічного клубу «MARCHENKO speedway racing» і багато простих рівнян, які добре пам’ятають спортивні змагання за участі легенди. На загальний огляд поряд з музеєм було виставлено автомобілі, на яких виступав Сергій Пелешок, - додають в обласному краєзнавчому музеї.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також