Спільне розпиття алкоголю завершилося для одного з приятелів розривом селезінки

2202 0

Ми у соцмережах:

Спільне розпиття алкоголю завершилося для одного з приятелів розривом селезінки

Про госпіталізованого 43-річного пасинка із тілесними ушкодженнями, нанесеними невідомим, до поліції 24 червня повідомив вітчим.

 За результатами проведеної перевірки поліцейські відділення №6 (м. Здолбунів) встановили, що трьома днями раніше у селі Миротин 25-ти та 43-річний односельці розпивали спиртні напої. А вже у нічну пору доби за приміщенням колишньої сільської ради між ними виник конфлікт, під час якого молодший завдав удар спочатку в обличчя, а потім — в область живота. 

Потерпілий до медзакладу не звертався. Однак, коли вітчим побачив, що пасинку зле — викликав «швидку» та повідомив до поліції. У 43-річного чоловіка медики, крім гематом, діагностували тупу травму живота, розрив селезінки, внутрішньочеревну кровотечу. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.  

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів працівники карного розшуку встановили причетність 25-річного жителя села Миротин до скоєного злочину. Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Підозрюваний, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини, щиро розкаюється у скоєному та співпрацює зі слідством. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також