Співачка Gayara з Рівного випустила новий трек про кохання

889 0

Ми у соцмережах:

Співачка Gayara з Рівного випустила новий трек про кохання

Рівненська виконавиця Gayara розповіла про своє кохання у новій пісні «Я закохалася».

- Саме текст пісні я почула два роки тому від моєї студентки під час уроку вокалу. Я почала працювати над новими своїми піснями і тут повідомлення: «Я дарую тобі цей текст». На другий день в мене вже в голові народилася ідея, звуки і був готовий приспів,розповіла Gayara в одному зі своїх інтерв'ю.

За словами виконавиці пісні, «закоханість – це шлях, на якому важливо знайти баланс між розумом і серцем, між обережністю і відкритістю. І хоча не завжди вдається відразу розібратися у своїх почуттях, важливо дозволити собі відчувати і жити повним серцем. Пісня «Я закохалася» – це ода цим переживанням, що нагадує кожному з нас про цінність щирих емоцій і силу справжнього кохання». Про це Район.Культура повідомили у пресслужбі співачки

Над звучанням пісні артистка працювала останні два роки. І за цей час їй вдалося перейти від формату патріотичних пісень, пісень про біль до композицій про кохання та про життєві історії українського жіноцтва. 

Gayara (справжнє ім’я Олена Ковальчук) – співачка, автор пісень, переможниця телевізійного проєкту «Караоке на майдані» (2007 рік), володарка Гран-прі міжнародного конкурсу «Шоу західний регіон», дипломант міжнародного вокального конкурсу «Кришталевий жайвір», магістр музичного мистецтва естрадного відділу. Ексучасниця музичного гурту «Дана вода». Перша представлена авторська пісня – «Єдина Україна» у 2014 році. На той час артиста виступала під псевдонімом Melena.

У 2021 році випустила дебютне відео «Я – українка» під новим сценічним іменем «Gayara». У липні 2022 року презентувала сингл «What is Ukraine» на стадіоні в місті Рівне, а також розпочала співпрацю з футбольним клубом «Верес», написавши для клубу гімн «Перемога».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також