Співак із Зарічного – у фіналі Нацвідбору Євробачення

5513 0

Ми у соцмережах:

Співак із Зарічного – у фіналі Нацвідбору Євробачення

Вася Демчук, який народився і до трьох років мешкав у Зарічному, – один із десяти фіналістів Національного відбору на Євробачення-2023.

Фінал відбудеться рівно за місяць – 17 грудня у Києві. 

Список фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2023 був оприлюднений на сторінці організаторів у Facebook у четвер, 17 листопада:

2TONE - Квітка
Angelina - Stronger
DEMCHUK - Alive
FIINKA – Довбуш
Jerry Heil - WHEN GOD SHUT THE DOOR
KRUTЬ - Колискова
Moisei - I'm Not Alone
OY Sound System - Ой, тужу
Tember Blanche - Я вдома
TVORCHI - Heart Of Steel

Район.Вараш повідомляє: Вася Демчук зростав у звичайній сім'ї, яка не мала до музики жодного стосунку. Коли хлопцю було три роки, батьки переїхали з Зарічного до столиці. Ріс у звичайній сім'ї, яка не мала до музики жодного стосунку. Після 9 класу вступив до естрадно-циркової академії, де отримав вищу музичну освіту.

- Для мене музика – це особистий куточок у часі і просторі, в якому я на 100% можу бути собою, – зізнався  21-річний співак в інтерв'ю журналу INSIDER.UA.

Змалку, каже, слухав переважно зарубіжну музику. Любив James Arthur, Usher, Kanye West.

- Моїм кумиром був і залишається John Legend, – зізнається музикант.

- Мій трек Sorry – це пісня, яку я написав і виклав у Тік-Тоці, і почалось: сотні тисяч відео, мільйони стрімів. Чесно, я не вірив, що таке буває. Досі оговтатись не можу. А найбільшим шоком було, коли до мене подзвонила Настя Каменських (NK). Я тоді ще подумав, що це розіграш, а вже за кілька днів ми зустрілись на студії і записали разом другу версію треку «Sorry2», – розповідає Вася Демчук.

Після цього він виступив на великому концерті «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» у Палаці Україна. Подивитись цей виступ, до слова, можна буде 26 грудня на каналі «1+1».

Наразі зірка, що сходить на музичному небосхилі, мріє про власний понад мільйонний концерт глядачів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також