Співак з Рівненщини грає у виставі про Цоя

1320 0

Ми у соцмережах:

Співак з Рівненщини грає у виставі про Цоя

Дмитро Самко, уродженець села Бережниця, що в Дубровицькому районі на Рівненщині, бере участь в унікальному благодійному проекті. Це російськомовна вистава про чотирьох молодих хлопців,

Сьогодні ввечері у Києві пройде благодійна вистава – «Цой. Осень. Театр», який присвячений збору коштів на лікування актора Київського театру юного глядача Тараса Мельничука, виходця з Радивилова, що на Рівненщині.

Північ-інфо повідомляє:  серед зірок, що беруть участь у виставі, є і виходець з Дубровицького району Рівненської області, актор, музикант, фронтмен гурту «Аудиторія» Дмитро Самко. Разом з нашим талановитим музикантом на сцену вийдуть Андрій Доманський, Брати Карамазови, Роман Мацюта та Настя Шамина.

- Четверо молодих людей, що «видели ночь гуляли всю ночь до утра», пробираються в гримерку Ленінградського рок-клубу, на Рубінштейна 13. Там хлопці і дівчата дізнаються, скільки пісень ще не написано, де ж тепер воля вільна ласкавий світанок зустрічає, чому закритий п’ятий рік за кутом ресторан, куди засунули двобортний піджак, як же все-таки звали восьмикласницю і скільки коштує кілограм алюмінієвих огірків. І нарешті кого ж все-таки зустрінуть за лаштунками наші герої?  - так описали зав’язку сюжету  у фейсбуці.

Благодійна вистава відбудеться 5 листопада о 19:00, на великій сцені Київського Академічного Театру на Липках (ТЮГ). Театр знаходиться на вул. Липській 15/17. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також