Співпраця з «VITAGRO» вигідна для громади

2423 0

Ми у соцмережах:

Співпраця з «VITAGRO» вигідна для громади

Щорічно Група компаній «VITAGRO» укладає соціальні угоди із сільськими радами, на території яких орендує землі. Вони передбачають певні зобов'язання зі сторони інвестора щодо соціальних закладів, що функціонують на території семи сільських рад.

Відрадно, що вже за 7 місяців цього року на 100% виконано соціальні угоди по Зорянській, Великоомелянській, Грушвицькій і Хорлупівській сільських радах. На 60% отримали допомогу та підтримку Бронники і Городок. Зоря соціальні угоди

Надія Сінкевич

Цього року ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що входить до Групи компаній, вже повністю виконало соціальну програму по медичних закладах. Практично всі ФАПи отримали матеріальну допомогу. Тісна співпраця із Зорянською амбулаторією, якій вже надали столярних виробів на суму 20 тисяч гривень і замінили старі вікна на металопластикові. Це дасть змогу зберігати тепло у медичному закладі. Не відмовляють і в допомозі транспортом, забезпеченні м'яким інвентарем тощо. У ФАПі села Сморжів повністю замінили вікна і двері. На черзі ФАП села Голишів. Є випадки, коли частково виділяють кошти вже в рахунок соціальних програм 2018 року. Соціальні угоди — це підтримка для медичної та освітньої галузей на селі. За словами заступника директора ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Надії Сінкевич, дуже складна ситуація з освітніми закладами. Тож спонсор надає допомогу на облаштування дитячих майданчиків, спортивних споруд, закуповує спортивну форму, інвентар. Ця підтримка дуже важлива для вихованців шкіл та дитячих садків. Також для пайовиків, які віддали в оренду землю, інвестор надає допомогу 1500 гривень при народженні дитини, на лікування, у складних життєвих ситуаціях і при потребі на поховання. За це люди дуже вдячні керівництву Групи компаній «VITAGRO», а саме Петру Лабазюку, за розуміння соціальних потреб громади. Також вже розпочався розрахунок із кожним пайовиком за паї. Наразі люди можуть отримати цукор, а за бажанням — гроші. А оскільки розпочалася жнивна кампанія, то невдовзі видаватимуть на паї й зерно. Інвестор завжди дотримується принципу: маєш сам — поділися з людьми, аби було добре всім. Відтак вже найближчим часом з пайовиками вигідно розрахуються за паї 2017 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також