Сплатили борги лише після того, як арештували майно

1078 0

Ми у соцмережах:

Сплатили борги лише після того, як арештували майно

У Демидівському районному відділі ДВС перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дочки в розмірі ? частини всіх видів заробітку боржника.

За словами начальниці Демидівського районного відділу ДВС Оксани Якимець, чоловік не сплачував аліменти з квітня 2015 року. Станом на лютий цього року  у нього виникла заборгованість у 15 392 гривні.

Державний виконавець арештував майно боржника. А також виніс та направив до виконання постанови про тимчасове обмеження неплатника аліментів у праві виїзду за кордон, керування транспортними засобами, полювання та володіння зброєю, – розповідає Оксана Якимець. –  Стягувачу направили повідомлення про порядок звернення до органів досудового розслідування із заявою про притягнення неплатника аліментів до кримінальної відповідальності за статтею 164 КК України. В результаті  боржник сплатив 16 585 гривень аліментів, повністю погасивши заборгованість перед дитиною.

Також завдяки дії закону #ЧужихДітейНеБуває отримала кошти, які батько не сплачував роками, дитина у Рівненському районі. державний виконавець Рівненського районного відділу ДВС Людмила Покальчук стягнула із недобросовісного батька заборгованість зі сплати аліментів у розмірі 32 943 гривні та штраф у розмірі 16 741 гривні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також