Сплатив борг по аліментах, який утворився за вісім років

1248 0

Ми у соцмережах:

Сплатив борг по аліментах, який утворився за вісім років

53 тисячі гривень аліментів сплатив мешканець Костополя на утримання своєї дитини. Саме така сума боргу виникла за вісім років несплати.

– Ще у 2009 році на все майно боржника був накладений арешт. Утім на чоловіка це не вплинуло. Він і надалі не сплачував аліменти. У листопаді 2017 року його дитина вже досягла повноліття. Але борг на її утримання за попередні роки так і не був погашений. Реальним стимулом для сплати боргу став новий Закон № 7277 #ЧужихДітейНеБуває. Відповідно до нього щодо боржника були винесені постанови про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України, у праві керування авто, володіння зброєю та полювання, – розповідає державний виконавець Костопільського районного відділу ДВС Галина Крока. – Оскільки чоловік планував їхати за кордон, а також керує авто, то, очевидно, не став чекати доки у нього заберуть права та заборонять виїздити за межі країни. Тож повністю сплатив борг у 53 тисячі гривень. Оскільки його дитина вже повнолітня, провадження про сплату аліментів закрили. 

Державні виконавці Головного територіального управління юстиції у Рівненській області з початку цього року стягнули з боржників зі сплати аліментів на користь дітей понад 14 мільйонів гривень аліментів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також