Сплели паутинку на знак єдності

1353 0

Ми у соцмережах:

Сплели паутинку на знак єдності

Учні Зорянського НВК, що у Рівненському районі, сплели паутинку на знак єдності в боротьбі проти булінгу

В рамках другої хвилі інформаційної кампанії Мін'юсту "Стоп булінг", яка розпочалась у лютому цього року, державні виконавці Рівненського районного відділу ДВС Анна Кравчук та Діана Потоня завітали до Зорянського НВК "школа-гімназія". Для учнів 6-го та 9-го класів виконавці провели уроки на тему протидії цькуванню. Учням розповіли про поняття булінгу та його протидію, продемонструвавши також й відеоролики на цю тему, наголосили на відповідальності за булінг. Адже у січні набрав чинності закон, яким встановлено покарання за булінг у вигляді штрафу від 850 грн або виправних робіт.

Працівники юстиції зазначили, що важливо розповідати вчителям та батькам про випадки булінгу, бо  разом протидіяти цькуванню набагато ефективніше. Також обговорили й те, що не потрібно підтримувати тих, хто знущається і власною поведінкою показувати хороший приклад. Наприкінці уроку учні сплели паутинку на знак єдності в боротьбі проти булінгу.

Поспілкувалися державні виконавці й з педагогічним колективом Зорянського НВК "школа - гімназія", пояснивши їм новації законодавства щодо протидії булінгу, повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також