Спочатку парковки у Рівному створіть, а потім штрафи накладайте - ще одна петиція Третяку

1486 0

Ми у соцмережах:

на фото - безкоштовна парковка на вулиці 16 липня у Рівному

Важливу проблему озвучив рівнянин Роман Лукащук у своєму зверненні до міського голови. І сподівається, що чиновники подумають, як її вирішити.

Ось, що написав чоловік у своїй електронній петиції до Олександра Третяка:

 - У нашому гарному місті місцевою владою створена так звана "муніципальна поліція", одна з цілей якої - накладання штрафів на власників транспортних засобів за неправильну парковку. Суть петиції: може місцева влада спочатку влаштує місця для паркування, а потім будемо накладати штрафи? Тим більше, чому не можна влаштовувати паралельно парковки, коли зараз у місті повним ходом іде ремонт тротуарів. Тільки не треба казати, що у нас достатньо місць для паркування, особливо на 16Липня біля діагностичного, бо в те болото заїхати можна, а вийти з нього - складно. Люди привозять на лікування хворих, а їм штрафи. І таких місць по Рівному багато.

Такої ж думки притримується ще 27 мешканців, які підписалися під цим зверненням. А коли петиція набере 250 голосів, то зможе потрапити на розгляд міському голові. Підтримати її можна на сайті міськради. До кінця збору підписів залишилося ще 44 дні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також