Спочатку рак забрав батька, а тепер захворіла мама: дівчина з Рівного просить допомоги

3295 0

Ми у соцмережах:

Спочатку рак забрав батька, а тепер захворіла мама: дівчина з Рівного просить допомоги

До небайдужих звертається рівнянка Наталія за допомогою для її мами – Ольги Сущик із села Ставки, що в Рівненському районі.

 Наталії було всього 23 роки. Тоді з життя пішов її тато. У чоловіка виявили страшний діагноз – рак гортані. З ним родина Наталії боролася 2 роки, однак хвороба все таки взяла верх.

Не встигла дівчина оговтатися від втрати батька, як через 3 роки лікарі поставили невтішний діагноз для мами – аденокарцинома правої легені.

Родина не хотіла вірити у такий діагноз. Це був неймовірний шок і для самої мами - Ольги, і для всієї родини.

Молода жінка Наталія була у розпачі, адже нещодавно народила маленьку крихітку, після тяжких випробувань долі надіялась, що лихо пішло з їхнього дому.
Ще на початку літа 2019 року мамі стало зле – слабкість, відчуття клубка в горлі та втрата ваги. Спочатку, поставили діагноз – пневмонія. Лише на початку осені діагностували страшний діагноз – рак легень.

У хворої Ольги є двоє дітей, вже народилось двоє онуків, тільки б і насолоджуватись життям..

Самостійно зібрати кошти на лікування жінки родина не може, адже всі збереження пішли на операцію і обстеження ( близько 75,0 тис.грн).
Одна хіміотерапія коштує 21 тисячу гривень, а курс лікування розрахований на 6 разів. Відтак на лікування Ольги потрібно зібрати 126 тисяч гривень.

Попри все, сама Ольга та родина не втрачає надію.

5168757380976425 – донька, Мельник Наталія Володимирівна


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також