Спортивні заходи РАЕС задля підтримки ЗСУ

507 0

Ми у соцмережах:

Спортивні заходи РАЕС задля підтримки ЗСУ

Крос-триатлон Energy Sprint Triathlon та IX Всеукраїнський турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро» — це два масштабних спортивних івенти, які пройдуть у серпні за підтримки Рівненської АЕС. Зібрані під час змагань кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ України.

Обидва заходи прийматиме реабілітаційно-оздоровчий комплекс РАЕС «Біле озеро».

Першими стартують змагання з плавання, які цьогоріч пройдуть 4–6 серпня під гаслом «Пливу з вірою в ЗСУ!». П’ятого серпня відбудуться запливи спортсменів категорії «Мастерс» та дітей. Турнір проводиться за підтримки Рівненської АЕС, Первинної профспілкової організації «Енергоатому» та входить у топ кращих вітчизняних турнірів на відкритій воді.

Дистанція, яку необхідно подолати, — 1 миля (1650 м). Стартовий внесок для осіб до 20 років становить 200 грн, від 20 років — 500 грн, а людям старше 70 років донат не обов’язковий. За додатковою інформацією щодо організаційних питань та попередні заявки на участь можна надсилати у Viber або Telegram Олександру Савчуку за телефоном: 067‑765‑27‑58 або ж на електронну скриньку vaka81_ml@ukr.net.

Учасники турніру з плавання отримають пам’ятні медалі, а кращі спортсмени — почесні дипломи та цінні призи від спонсорів.

Рівно через тиждень опісля змагань на відкритій воді, 12 серпня, відбудеться традиційний захід Кубка РАЕС «Energy Sprint Triathlon». Незмінними організаторами події, окрім Рівненської АЕС, є її Первинна профспілкова організація та Організація молоді підприємства, велокоманда «РАЕС team» та профспілка «Енергоатому».

Дистанція передбачає три етапи: спортсмени пливтимуть 750 м, будуть їхати на велосипеді 20 км та бігтимуть 5 км. До участі у змаганнях допускаються особи віком від 18 років і старше. Учасники можуть змагатися як в індивідуальному заліку, так і в командній естафеті. Ліміт учасників: 150 осіб в індивідуальному заліку та 20 команд в естафеті. Естафетна команда може складатись із трьох учасників: чоловіків, жінок чи змішана команда.

Наразі на сайті athletic-events.com триває реєстрація для участі у крос-триатлоні. Умовою участі є донат від 500 грн. Крім того, під час реєстрації можна зробити додатковий благодійний внесок у межах фіксованих сум. Детальніша інформація щодо заходу — на сторінці Рівненської АЕС та Організації молоді РАЕС у мережі «Фейсбук».

Переможці в абсолюті, у вікових категоріях серед чоловіків і жінок, а також в абсолютному командному заліку будуть нагороджені дипломами і сувенірною продукцією від організаторів та партнерів. Також усі фінішери отримають на згадку сувенірну патріотичну медаль.

Нагадаємо, що усі зібрані кошти будуть використані для закупівлі необхідного обладнання нашим військовим. Рівненська АЕС запрошує долучитися до участі у спортивних змаганнях, аби разом допомогти ЗСУ, щоб пришвидшити нашу ПЕРЕМОГУ!

Анна МОХНАР, кореспондент пресцентру Рівненської АЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також