Спорткомплекс на Макарова будують у сніг та мороз

2623 0

Ми у соцмережах:

Спорткомплекс на Макарова будують у сніг та мороз

На сьогодні спорткомплекс на вулиці Макарова у Рівному є одним із найбільших об’єктів будівництва в Україні. Будувати спортивну споруду розпочали ще у вересні, але й нині триває будівництво.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Будівельники розповідають, що усі земельні роботи виконали ще до початку морозів. Зараз вони працюють з матеріалами, які мають протиморозні добавки. Тому їхній роботі нічого не заважає, а технічні норми не порушуються.
Так, зараз на будівництві працюють автомобільні крани, евакуатор, самоскиди, компресори, бетономіксери та бетононасоси.

На об’єкті вже залили близько 1500 фундаментних паїв, облаштували каркаси та повністю зробили фундамент. Всього за три тижні будівельникам вдалося розрівняти територію і вирити котлован. По усьому периметру звели зовнішні стіни, висотою 3 метри.

Будівельники готуються перекривати цокольний поверх, який знаходиться над підвальним приміщенням. Згодом почнуть влаштовувати монолітний залізобетонний каркас для першого поверху. Якраз там, де буде знаходитись ігровий майданчик і трибуни для глядачів.

Спорткомплекс матиме універсальний спортзал для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тисячі місць та з можливістю проведення змагань міжнародного рівня. Окрім того, за потреби, він трансформуватиметься в концертний або виставковий зали.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також