Спорткомплекс на Макарова отримає додаткове фінансування з держбюджету

1597 1

Ми у соцмережах:

Фото та відео - прес-служби Рівненської ОДА

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко повідомив, що на будівництво спортивного комплексу на вулиці Макарова у Рівному надійде додаткове фінансування з державного бюджету.

«Щойно у Києві виступив з презентацією про хід справ у будівництва спорткомплексу на Макарова у Рівному, - зазначив п.Муляренко на своїй сторінці у Facebook. – Після цього міжвідомча комісія з відбору об’єктів для надання субвенції з державного бюджету на створення чи реконструкцію палаців спорту одноголосно проголосувала «за» участь нашого спорткомплексу в цій програмі. Тож тепер очікуємо уточнення щодо суми».

Пан Муляренко додав, що ще торік область була залучена до фінансування за згаданою державною програмою. Окрім того, кошти на спорткомплекс було виділено з ДФРР.

«Наразі саме у Рівному найшвидше серед інших областей реально будується універсальна спортивна арена», - похизувався голова ОДА.

Нагадаємо, що на Макарова триває будівництво першої черги спорткомплексу – універсального спортивного залу на 3000 глядацьких місць. Вартість будівництва першої черги – більше 300 млн грн.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також