Спортсмени і тренери року

1668 0

Ми у соцмережах:

Наталія Прищепа під час церемонії «Герої спортивного року Рівненщини-2018»

Спеціальна комісія обласного відділення Національного олімпійського комітету України, до якої входять спортивні чиновники, керівники спорттовариств, журналісти, оголосила номінантів церемонії «Герої спортивного року Рівненщини-2018».

Найкращим спортсменом став плавець Михайло Романчук, який у 2018-му виборов звання чемпіона світу, а також здобув дві золоті та срібну медалі на чемпіонаті Європи. Цікаво, що Романчука комісія називає найкращим спортсменом області вже вп’яте поспіль.

Найкращою спортсменкою експерти назвали чемпіонку Європи у бігу на 800 метрів Наталію Прищепу. Для неї це друга така відзнака. Перша була у 2016-му, коли Наталія вперше стала чемпіонкою Європи.
Найкращим тренером року став тренер з кульової стрільби Сергій Бондар. Його вихованець Олег Омельчук на чемпіонаті світу здобув «бронзу», а інший вихованець Дмитро Гонта теж «бронзу» виборов на Юнацьких Олімпійських іграх.

Найкращою командою області назвали жіночу команду баскетбольного клубу «Рівне», яка завоювала бронзові медалі Суперліги. А президента БК «Рівне» Сергія Ліщука визнали найкращим спортивним організатором.

Серед представників «Інваспорту» найкращим став параканоїст Микола Синюк, а серед неолімпійців — рукоборець Олег Жох. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також