Справа помічника Саакашвілі — у судді з Рівненщини

2358 0

Ми у соцмережах:

Справа помічника Саакашвілі — у судді з Рівненщини

Справу соратника Міхеіла Саакашвілі — Давида Сакварелідзе щодо прориву держкордону України слухатиме 33-річна суддя з Рівненщини Христина Гладишева.

Гладишева родом з Львівщини — там мешкає її родина. І працювала вона раніше в теруправлінні Державної судової адміністрації України у Львівській області. Після виходу з декретної відпустки суддя працювала у Рівненському районному суді — до 29 грудня минулого року. А цьогоріч її відрядили на півроку у Мостиський райсуд на Львівщину, де не вистачало суддів. Нині разом з п.Гладишевою їх там працює лише троє.

Першою справою, яку отримала на Львівщині рівненська суддя, стала саме справа Давида Сакваралідзе про перетин держкордону.

Відповідач вже назвав у Фейсбуці цю справу політичною. Перевід Гладишевої на Львівщину строком всього на півроку навів його на роздуми про мету такого короткострокового призначення.

Відрядження суддів нині в Україні — звичайне явище. Через кадрову нестачу суддів відправляють у відрядження в інші суди. А справи суддям призначає автоматизована система документообігу райсуду. Вона й обрала з трьох суддів Гладишеву, бо вибір у райсуді був невеликим. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також