Справа про викрадені мільйони

2989 0

Ми у соцмережах:

Справа про викрадені мільйони

Апеляційний суд Рівненської області повернув у Рівненський міський суд для продовження розгляду справу про розкрадання з Рівненського обласного відділення Ощадбанку 5,5 мільйона гривень трьома його працівницями.

Хижняк Насамперед нагадаємо читачам коротко про перебіг цієї справи. Восени 2011-го тодішній головний бухгалтер Рівненського обласного управління Ощадбанку Галина Хижняк написала в УМВС заяву щодо нестачі на рахунках банку близько п'яти мільйонів гривень. Провину за це вона поклала на свого керівника Анатолія Озімковського. Проте невдовзі під варту взяли саму пані Хижняк, а також двох її підлеглих: старшого контролера-касира Надію Пастухову та завідувачку сектора касових операцій Олену Мойсеєць. Працівники відділу боротьби з організованою злочинністю управління СБУ звинуватили їх у розкраданні банківських п'яти мільйонів п'ятсот десяти тисяч гривень із січня 2010 до вересня 2011 року. П'ять місяців, поки тривало розслідування, а потім і з початком розгляду справи у суді всі троє жінок провели в СІЗО.

Хижняк-Галина
Галина Хижняк
29 квітня 2016 року Рівненський міський суд виніс постанову про повернення цієї кримінальної справи прокурору для проведення додаткового розслідування. Прокурор це рішення оскаржив. — Колегія суддів із розгляду кримінальних справ вже розглянула скаргу прокурора на постанову Рівненського міського суду про повернення цієї кримінальної справи для проведення додаткового розслідування. Вивчивши усі обставини справи та заслухавши учасників процесу, апеляцію державного обвинувача задовольнила частково. А саме, скасувавши постанову Рівненського міського суду від 29 квітня 2016 року, колегія повернула справу для продовження розгляду в суді першої інстанції в тому ж складі суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також