Справу про смерть легенди з рукоборства на Рівненщині сфальсифікували – дружина

15928 0

Ми у соцмережах:

Справу про смерть легенди з рукоборства на Рівненщині сфальсифікували – дружина

У листопаді 2018 року на Рівненщині трапилася резонансна ДТП.

 Тоді на трасі у Радивилівському районі «Citroen» зіткнувся із вантажівкою. В салоні легкового автомобіля перебували 26-річний спортсмен з армреслінгу Олег Жох, його 50-річний батько та 33-річний тернопільський спортсмен Андрій Пушкар.

Винним у аварії визнали батька рівненського спортсмена Олега Жоха. Слідство переконане, що він був за кермом авто.

Як повідомляє тернопільська газета «Нова», дружина української легенди з рукоборства Світлана Пушкар переконує, що справу про ДТП, в якій згинув її чоловік, сфальсифікувала прокуратура. Адже за кермом автомобіля того злощасного дня був Олег Жох, а не його батько:

 - Кримінальне провадження за фактом загибелі людей в ДТП було закрито без мого відома ще в січні 2019-го. Підставою для закриття став висновок прокурора про те, що винуватець ДТП загинув у тій аварії! Але винуватець ДТП живе своїм життям, а про аварію відмовляється давати покази під час допиту. Прокурор прийняв передчасне рішення про закриття провадження, не допитавши всіх очевидців ДТП, не провівши необхідних експертиз, у той час як є неспростовні докази того, що за кермом автомобіля був інший водій, якому все «зійшло з рук».

Ще раніше, коли я приїхала забирати тіло чоловіка, то слідча сказала: «Світлано, якщо вас запитуватимуть, хто був за кермом, кажіть, що батько Олега». Розумію, що у цій аварії всі постраждали і втратили, але кожен із нас має право щось робити на свій захист. І я буду робити. Мій чоловік би точно це не залишив.

 Жінка в суді уже оскаржила закриття кримінального провадження і просить відгукнутися усіх свідків цієї ДТП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також