Справу про зниклі мільйони знову розслідуватимуть

2808 0

Ми у соцмережах:

Справу про зниклі мільйони знову розслідуватимуть

З Рівненського обласного відділення Ощадбанку 5,5 мільйона гривень зникли ще у 2011 році. Трьох працівниць установи на чолі з головним бухгалтером тоді взяли під варту.

Озімковськй Хижняк

Озімковський Ощадбанк
Анатолій Озімковський
З Рівненського обласного відділення Ощадбанку 5,5 мільйона гривень зникли ще у 2011 році. Трьох працівниць установи на чолі з головним бухгалтером тоді взяли під варту. Головного бухгалтера банківської установи Галину Хижняк було обвинувачено в розкраданні 5,5 млн. грн., вчиненому організованою групою, в незаконних діях з документами, змінах інформації, яка обробляється в комп'ютерах, за попередньою змовою. Разом з нею по справі проходили підсудними на той час її підлеглі Олена Мойсеєць та Надія Пастухова.У 2012 році розпочався суд над ними. Галина Хижняк не визнала себе винною за жодною з інкримінованих їй статей. На суді вона сказала, що не брала грошей, нікого на це не організовувала і не змінювала комп'ютерної інформації. Вона розповіла суду власну версію, куди поділися гроші зі сховищ банку і яким чином відбувалися ці операції.
Галина Хижняк
Галина Хижняк
Провину за зникнення грошей поклала на керуючого відділенням Анатолія Озімковського. Він проходив у справі свідком. Під час допиту, який вели через скайп, Озімковський заявив, що нічого не знав про жодні оборудки в підпорядкованому йому банку. Ощадбанк заявив цивільний позов до трьох підсудних, вимагаючи, аби вони погасили нестачу 5,5 мільйона гривень, які їм інкримінують по кримінальній справі. Адвокат Галини Хижняк Володимир Цуняк повідомив «РВ», що Рівненський міський суд відправив справу Ощадбанку на додаткове розслідування. Прокуратура області це рішення суду оскаржуватиме в Апеляційному суді області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також