Справжня італійська піца від ресторану Монопіцца в Хмельницькому

833 0

Ми у соцмережах:

Справжня італійська піца від ресторану Монопіцца в Хмельницькому

Піца останнім часом стала настільки повсякденною справою, що без неї досить важко обійтись. Її замовляють на дні народження, вечірки, корпоративи або ж просто обіди. Саме тому в містах України відкривається все більше закладів, котрі містять у своєму меню ці відому та ситну італійську страву. При цьому важливо правильно вибирати ресторани, адже не всі з них добросовісно підходять до процесу обслуговування клієнтів. Якщо ви хочете замовити піцу в Хмельницькому, найкраще звернутися за допомогою до нижче перерахованих закладів.

Доставка піци в Хмельницькому від Монопіцца

Ви не хочете, щоб доставка піци в Хмельницькому зайняла кілька годин очікування? Ви бажаєте отримати дійсно соковиту, гарячу та ситну страву, якою можна втамувати голод? В такому випадку варто користуватись послугами тільки професіоналів своєї справи,наприклад таких, що працюють в ресторані Монопіцца.

Якщо вас цікавить швидка доставка піци Хмельницький може вас порадувати одразу кількома варіантами ресторанів, що надають своїм клієнтам такі послуги. Деякі з них є регіональними, інші — частина національних мереж. Вибір завжди залишається за вами. Проаналізувавши відгуки клієнтів, можна зрозуміти, що одним з найякісніших ресторанів цього плану є Монопіцца.

Меню ресторану MONOPIZZA

Особливістю ресторану Монопіцца — спеціалізується лише на одному кулінарному напрямку — італійській кухні. Саме тому кухарі цього закладу дійсно розуміють, яким чином працювати з інгредієнтами, що входять до складу середземноморських страв. Завдяки цьому клієнти завжди можуть насолоджуватись незабутніми смаками, котрі переносять їх на сонячне побережжя Адріатики.

Меню ресторану Монопіцца складається з кількох розділів:

●     піци;

●     салати;

●     фокача;

●     десерти;

●     напої.

Додатково клієнти можуть замовити піцу на будинок в Хмельницькому з доповненнями. Кухарі закладу готові змінити рецептуру своїх страв, додавши до них саме ті смаколики, котрі вам більше до вподоби.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

У зв’язку зі значною конкуренцією піцерій в Хмельницькому, ресторан Монопіцца періодично пропонує клієнтам спеціальні знижки, котрі можуть змінювати один одного. Наразі в закладі замовники мають можливість скористатись такими акціями:

●     знижка у розмірі 20% від замовлення основного меню у день народження;

●     покупка деяких піц за ціною всього лише 99 гривень за кожну.

Варто звернути увагу на те, що акції не сумуються між собою. Клієнти можуть скористатись за одне замовлення лише однією із них. Деталі дії знижок обов’язкового потрібно уточнювати попередньо.

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Ресторан MONOPPIZZA — це справжня італійська піца, доставка у Хмельницькому, приватні кур’єри, професійні кухарі та винятково натуральні інгредієнти. Замість дріжджів при приготуванні тіста у закладі використовується спеціальна закваска разом з цільнозерновим борошном. Це придає смаку готової продукції деякий шарм, завдяки чому її можна вважати своєрідним витвором мистецтва.

Весь процес випікання на вищому рівні, тому він займає не більше 15 хвилин. Час очікування доставки теж є мінімальним. Саме тому, якщо ви залишите свою заявку у цю мить — ароматна, ситна та апетитна піца буде у вас вдома буквально через годину.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також