США не дають зброю Україні, бо бояться програшу Росії (ВІДЕО)

5021 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

За п’ять місяців війни українська армія так і не отримала від союзників обіцяних великих поставок західного озброєння. ЗСУ отримали лише невелику кількість зброї, яка дозволяє Україні не програти.

 І це напередодні ключової події, яка вирішить долю цієї війни – битви за Херсон.

Один з найкращих українських військових експертів Олег Жданов на своєму Youtubе-каналі пояснив, що США не хочуть повної поразки Росії на полі бою: 

- Основні сили США кинули на зміну політичного режиму в самій Росії. Для США не потрібна швидка перемога України. Їм потрібно, щоб ця війна тривала якнайдовше. По-перше, у них в листопаді вибори. На них демократична партія буде демонструвати суспільству, що здатна вирішувати міжнародні проблеми. Ситуацію з Тайванем подадуть як абсолютну політичну перемогу Байдена над Китаєм. Що стосується Росії, то їм важливо, щоб Росія залишилася у тих кордонах, які є. Адже збереження Росії забезпечує життя НАТО. Немає Росії – немає НАТО. Немає НАТО – немає домінування США в Європі. По-друге, це ядерна зброя. Якщо Україна сьогодні нанесе військову поразку, то Росія розвалиться. Ніхто не знає, скільки тоді утвориться держав. Ніхто не готовий, щоб у світі з’явилося ще кілька ядерних держав. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також