Стало відомо, чому у Костополі не відкрили Меморіал Слави

2462 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, чому у Костополі не відкрили Меморіал Слави

Анонсоване на 22 червня відкриття реконструйованого Меморіалу Слави у центрі Костополя не відбулося через те, що підрядна організація неякісно виконала роботи. До усунення браку вони оплачені не будуть.

Днями комісія у складі представників Костопільської міської ради та комунального підприємства «Костопількомунсервіс» перевірила готовність Меморіалу – і не прийняла роботу.

- Ми проінспектували об’єкт і дійшли до висновку, що оплачувати їх не будемо, поки виконавець не усуне недоліки, - розповів заступник міського голови Костополя Леонід Безбах, - зокрема, бруківка на Меморіалі вкладена погано, нас не влаштовує також і якість самої бруківки. Вкладена з дефектами й бруківка довкола Меморіалу, де її знімали для проведення реконструкції.

Як повідомив керівник КП «Костопількомунсервіс» Ігор Онищук, у листі-претензії до виконавця робіт буде перелік виявлених дефектів та термін їх усунення. Акт виконаних робіт на суму понад 400 тисяч гривень «Костопількомунсервіс» не підпише до усунення недоліків.

- Ми не допустимо витрачання бюджетних коштів на неякісні роботи на жодному об’єкті й від кожного виконавця, який погано їх виконуватиме, вимагатимемо переробити власним коштом так, як має бути, - каже секретар міської ради Давид Дідух.

Більше того, якщо підрядник відмовлятиметься переробити власним коштом, в.о. першого заступника міського голови Костополя Олексій Кособуцький допускає можливість судового позову на відшкодування завданих збитків.

Нагадаємо, реконструкцію проводить компанія «Рівнетрансбуд», яка виграла тендер. Загальна вартість проекту – близько 2 мільйонів гривень.

За повідомленням вебсайту Костопільської міської ради

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також