Стало відомо ім`я злочинця, який намагався згвалтувати рівнянку

11196 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо ім`я злочинця, який намагався згвалтувати рівнянку

Оприлюднили прізвище чоловіка, який сьогодні у Рівному скоїв напад на дівчину-переселенку, відібрав у неї золоті прикраси та хотів зґвалтувати.

РВ вже розповідала про те, як сьогодні біля гуртожитку на вулиці Чорновола у Рівному невідомий, погрожуючи ножем, відібрав золоті прикраси у дівчини та, з її слів, намагався зґвалтувати. Також завдав їй поранення шиї. Дівчині вдалось вирватись з рук нападника і повідомити патрульному Олександру Лампеці, який випадково перебував поблизу місця події у свій вихідний день.

Олександр затримав 28-річного чоловіка, а під час поверхневої перевірки він виявив золоті прикраси та ніж. Дівчина опізнала нападника та свої речі. Сама вона є переселенкою із Миколаєва, їй 19 років. Із затриманим проводять першочергові слідчі дії.

PitBull Рівне повідомляє: Знайомтесь - Пашка Коржик зі Здолбунова. Кажуть, Пашка вже раз відсидів за зґвалтування. І от - знову. Ніж до горла дівчині, як бонус - сережки і каблучка. Ну і спроба вдовольнити свою хіть на додачу. На щастя, Пашка не втримав жертву, а поряд був поліцейський-герой, хоч і поза службою (на вихідному) , але виконав свою роботу - врятував дівчину та зловив Пашку. Напевно, Пашка сяде за грабіж/розбій. Але якщо суд буде гуманним - може сісти і не одразу. Не будь, як Пашка. Будь, як герой-поліцейський Олександр Лампека. Бережи ближніх. Єб&ш таких,  як Пашка!

Читачі PitBull Рівне повідомляють, що  Пашка відсидів за зґвалтування 11-річної дівчинки і вийшов з буцегарні за «законом Савченко» через 5 років. Після чого мав досвід викрадення скриньок для пожертв у храмах. 

Поліція Рівненщини підтвердила РВ,  що затриманий чоловік справді відбував у колонії покарання за згвалтування.

Читайте також: У Рівному чоловік пограбував і намагався зґвалтувати дівчину


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також