Стало відомо, хто на Рівненщині освідчився на повітряній кулі (ФОТО)

11382 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, хто на Рівненщині освідчився на повітряній кулі (ФОТО)

У селі Малі Дорогостаї, що на Млинівщині, хлопець зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині на повітряній кулі.

 Як повідомляє "Інформаційний портал", романтиком виявився Роман Удодін, який до освідчення готувався близько 4 місяців: 

- Взагалі в мене було декілька ідей, як зробити освідчення коханій. Але всі ідеї відпали у зв’язку з карантинними обмеженнями. Ось ідея освідчення на повітряній кулі була реалістична і я почав працювати над нею, підготовка тривала десь 4 місяці. Звісно, що я все тримав у секреті від Лізи.

За словами Романа, 8 серпня він запросив кохану у кіно до Луцька. Його товариш забрав дівчину машиною, зав’язав очі, але на виїзді із села, повернув не в сторону Луцька, а завіз до «джерела» в Малих Дорогостаях.

Фото: rivne_1283

- Для Лізи, звичайно, – це був сюрприз, на лузі біля повітряної кулі я їй освідчився. І отримав від коханої таку бажану відповідь «так». Але на цьому сюрпризи для неї не закінчились. Піднявшись в небо – на одному полі було викошене її ім’я «Ліза» і серце, а на іншому – із соломи було викладене серце, і в потрібний момент воно «запалало». Наша спільна подорож на повітряній кулі тривала з села Малі Дорогостаї до Новин.


До слова Роман Удодін є наймолодшим фермером Дубенщини та саме на власному земельному наділі йому вдалось втілити романтичні задуми.

Читайте також: На повітряній кулі на Млинівщині підняв кохану в небо, щоб почути заповітне «так»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також