Стало відомо, хто тимчасово керуватиме спецшколою №1 в Острозі

1791 0

Ми у соцмережах:

Андрій Карауш та Галина Бернацька

Директоркою стала Галина Бернацька. Відповідне розпорядження про укладання контракту з Галиною Бернацькою підписав голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

Сьогодні -  перший робочий день Галини Бернацької на посаді директорки Острозької спеціальної школи №1 І-ІІІ ступенів. Це комунальний заклад обласної ради, де навчаються діти з порушенням слуху. Окрім освітніх послуг, фахівці школи проводять з дітьми комплексну корекційно-розвиткову роботу та психолого-педагогічну реабілітацію. Сьогодні у спецшколі навчається 70 вихованців.

Наразі триває процес об’єднання двох спеціальних шкіл Острога в один комунальний заклад. Тож спецшколу №2, де навчається 130 діток з порушенням мовлення, фактично приєднають до Острозької спеціальної школи №1.

Пресслужба обласної ради повідомила: контракт з Галиною Бернацькою укладено до того часу, поки відповідна конкурсна комісія не визначить переможця конкурсу на посаду директора спецшколи.

Нагадаємо, що на період воєнного часу процедура призначення керівників змінилася відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану». Тому контракт з керівниками комунальних закладів підписує голова на основі свого розпорядження. Після припинення чи скасування воєнного стану процедуру призначення керівників через конкурси в обласній раді відновлять. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також