Стало відомо, хто у наглядовій раді «Вереса» представлятиме вболівальників

1237 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, хто у наглядовій раді «Вереса» представлятиме вболівальників

Завершилося опитування нових акціонерів РНК Верес, під час якого було визначено, хто саме представлятиме власників невеликих пакетів акцій у новій наглядовій раді клубу.

Переможцем став Валентин Ляхов. Його підтримали 96% акціонерів, які відвідали Veres Place і взяли участь у голосуванні.

- Щиро вітаю Валентина Ляхова. Він – палкий вболівальник. Завжди переживає за клуб, генерує нові ідеї і захищає інтереси «червоно-чорних». З Валентином цікаво і приємно працювати. Переконаний, нова наглядова рада буде сильніша з його обранням, – прокоментував результати голосування президент РНК Верес Іван Надєїн.

Валентин Ляхов – чинний член наглядової ради клубу. Він отримав дві вищі освіти. Закінчив Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне) та Інститут післядипломної освіти при Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне).

У 2007-2017 рр. – головний економіст АТ «Банк «Фінанси та Кредит». З 2012 року по теперішній час – організатор екскурсійних подорожей по Україні і за кордон. З 2019 року - менеджер з управління об'єктами нерухомості ТОВ «Спектрум-Сервіс».

Нагадаємо, 3 грудня 2021 року відбудуться перші загальні збори усіх акціонерів РНК Верес. Це – нова сторінка в українському футболі, адже вперше в одному місці зберуться понад 300 співвласників РНК Верес, щоб сформувати колегіальний орган управління і взяти відповідальність на себе за майбутнє клубу.

Посилання для реєстрації ТУТ

Увага: для участі у зборах потрібно буде пред’явити COVID-сертифікат або негативний результат ПЛР-тестування чи експрес-тестування на антиген (зроблений не пізніше, ніж за 72 години до початку заходу). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також