Стало відомо, кого кандидатом в міські голови Рівного може представити Зеленський

2912 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, кого кандидатом в міські голови Рівного може представити Зеленський

До кінця серпня Президент України Володимир Зеленський відвідає Рівне.

 Хоч точна дата приїзду ще уточнюється, проте уже пліткують, що глава держави представить майбутнього кандидата від «Слуги народу», який змагатиметься за посаду міського голови на майбутніх місцевих виборах.

Як повідомляє «liga.net», з містом Рівне не все так однозначно. Адже аж два кандидати претендують на цю посаду.
Скоріше за все, кандидатом від «Слуги народу» буде глава Рівненської ОДА Віталій Коваль. Також кандидатом може стати нардеп Дмитро Соломчук.

Коваль у 2004-2006 роках працював в «Укргазбанку». У 2012-2017 роках - гендиректор київської компанії «Івесттрейдсервіс», яка спеціалізується на оптовій торгівлі зерном, тютюном і кормами для тварин. З 2014 року до призначення на посаду голови Рівненської ОДА (вересень 2019 року) - гендиректор фірми "Санако" (аграрний сектор і продаж нафтопродуктів).

Соломчук був представником Зеленського на президентських виборах 2019 року, а після обрання в Раду став одним із заступників глави фракції. Однак в грудні 2019 року втратив посади заступника. За інформацією LIGA.net, Соломчук лояльний до чернівецького бізнесмена Іллі Павлюка, який давно знайомий із Зеленським. І якраз в грудні 2019 року Павлюк намагався організувати за допомогою Соломчук свою групу впливу, проте керівництво фракції не дало цього зробити, позбавивши нардепа посади заступника.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також