Стало відомо, коли відкриють міст біля «Крокодила» у Рівному

1480 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, коли відкриють міст біля «Крокодила» у Рівному

Ремонт планували закінчити через місяць, але не вдалося.

Старий дерев’яний міст біля скульптури «Крокодил», яким щодня користували сотні перехожих, розвалювався на очах. Деякі дошки у настилі зогнили і небезпечно прогнулися. Та й сходи до мосту були не в найкращому стані. Однак лагодитити  його взялись не комунальники, а підприємці, бо неподалік розташований ринок Дикого, до якого зручно добиратися саме завдяки парковим місткам. 

Його перекрили для ремонту ще наприкінці літа і не відкрили досі, хоча настил на мосту готовий та монтують оновлені поручні. 

- Ми міст відкриємо і пішоходам можна буде ходити - сподіваюсь, що до кінця жовтня. І одночасно продовжимо робити пандус для людей на візках. Він буде зроблений відповідно до норм, із правильним градусом, зручний по ширині — усе це ми врахували, зокрема, і для мам з колясками. Думаю, міст буде радувати мешканців міста довго, — повідомила Суспільному керівниця ПП “Торговий центр — Д” Олена Нездюр, чиїм коштом ремонтують міст.

Ремонт планували закінчити через місяць, але не вдалося, бо завадили дощі, і ніхто не очікував, що цілий місяць буде така негода. Були заплановані зварювальні роботи, фарбування, тому довелось працювати уривками між дощами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також