Стало відомо, що робив міський голова Рівного у Баварії

1685 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, що робив міський голова Рівного у Баварії

Офіційна делегація Рівного на чолі з міським головою Володимиром Хомком відвідала партнерське місто Оберфіхтах у Німеччині. Візит відбувся на запрошення влади міста і товариства гуманітарної допомоги Україні з Баварії, котре з 1991 року щорічно надає суттєву і надзвичайно потрібну допомогу медичним та соціальним закладам Рівного.

Прес-служба Рівненської міської ради повідомила, що Володимир Хомко виступив на засіданні товариства та у мерії Оберфіхтаха, де висловив приймаючій стороні особливу подяку за значну моральну і матеріальну допомогу в непростий для Рівного та України час. А також обговорив із німецькими партнерами подальші плани.
Крім того, спільно з міським головою Рівного учасники Товариства узгодили перелік медичної допомоги, яку привезуть до Рівного уже під час свого найближчого візиту, запланованого на 24-28 жовтня.
Зустріч партнерів відбулася у надзвичайно теплій і дружній атмосфері. За її результатами уже побачила світ публікація у місцевому німецькому виданні:  У цій публікації , зокрема, йдеться, що після спільного вечора  гості разом з членами Асоціації допомоги Україні здійснили чергову поїздку до Октоберфесту в Мюнхен в середу, щоб повернутися додому в четвер.
Довідково: партнерське для Рівного місто Оберфіхтах (Німеччина), знаходиться на південному сході Баварії, на відстані кількох кілометрів від кордону з Чехією.

 Читайте також Серед мільйонів учасників «Октоберфесту» був і міський голова Рівного

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також