Стало відомо, скільки видадуть субсидій на опалювальний сезон

1624 0

Ми у соцмережах:

субсидії, фото - ілюстративне

В опалювальний період житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг на Рівненщині отримає понад 80 тисяч домогосподарств.

Про це сьогодні повідомила на селекторній нараді щодо деяких питань надання субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.  Йдеться про опалювальний період, який розпочнеться вже 15 жовтня. 

-       - Нині ми знаходимось на початку опалювального сезону, який розпочнеться вже дуже скоро. Варто пам’ятати, що програма житлових субсидій – це в першу чергу адресна підтримка для громадян, які не мають можливості оплатити комунальні послуги. Тому ми повинні налагодити роботу таким чином, аби уникнути будь-яких порушень термінів, - заявила Людмила Шатковська представникам профільних управлінь райдержадміністрації, які також  долучились в онлайн режимі до наради.  

Нагадаємо: щороку у жовтні органи соціального захисту населення здійснюють перепризначення субсидій на новий період. Починаючи з травня 2021 року,  вони надаються винятково у готівковій формі, а зекономлені кошти можна використовувати на власні потреби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також