Розташована вона на Березнівщині.
Про наміри вирощувати і використовувати для приготування своїх страв саме українські продукти відомий шеф-кухар уже розповідав у фейсбуці. І навіть приїжджав на Рівненщину, щоб знайти підходящу землю, але конкретну місцину не називали. Тепер же Євген Клопотенко поділився деякими подробицями своєї затії:
- Моя ферма стає реальністю. Україна може і має вирощувати більше, тим паче нині. Придумав так, щоб вже от зараз висаджувати і мати перші тестові рослинки. Щоб було наше українське, а не імпортоване.
Як стало зрозуміло з допису Клопотенка, втілити задумане йому допоможе Ferma brata.
- У них є підготована земля, теплиця та вміння вирощувати, у мене – бачення, як з цього зробити ще більше користі для України. Вже склали перелік продуктів і підготували рослини. Ще взяв звідти молоко та сметану для своїх закладів, щоб ви пили капуч на домашньому... І так само пізніше буде з зеленню, фруктами та овочами, коли виростуть. Все, що є в магазинах та на базарах - прекрасно і потрібно. Просто на фермі будуть насіння, які я саджав і корівки, яких я гладив.