Стало відомо, за що подякував поліцейським пенсіонер з Гощі

1067 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, за що подякував поліцейським пенсіонер з Гощі

Господарство 81-річного жителя Гощі невідомий обікрав вночі 6 травня. Працівники поліції оперативно встановили місце знаходження викраденого майна та особу, причетну до скоєного злочину

Зірвавши навісний замок, чоловік проник до гаражу та викрав звідти 40 метрів зварювального мідного кабелю. Поліцейські виявили викрадене в одному із господарств Гощі. Власник будинку придбав його у невідомого чоловіка за доступною ціною.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом крадіжки, оперативники вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 47-річний місцевий житель, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

А вже вчора, сьомого травня, 81-річний житель Гощі зателефонував на спецлінію 102 зі словами подяки за роботу, оперативність і професіоналізм працівникові карного розшуку Віктору Голянському та слідчому Олександру Бялому Гощанського відділення поліції.

Утім, якщо для працівників поліції — це звична крадіжка, то для потерпілих —втрата особистого майна, незалежно від його вартості.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також