Стало відомо, як минула ще одна ніч війни у регіонах України

1089 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, як минула ще одна ніч війни у регіонах України

В Україні триває 96-та доба війни. Російські окупанти продовжують обстріли мирних населених пунктів з артилерії та іншої зброї й завдають авіаударів.

У багатьох регіонах України ніч минула спокійно, наскільки це можливо. Однак в Одеській, Дніпропетровській, Сумській, Харківській, Донецькій, Луганській, Миколаївській та Херсонській областях ніч минула під звуки обстрілів та атак, повідомляє 24 канал.

Дніпропетровська область
В області вночі тривала затяжна повітряна тривога. Окупаційні війська з артилерії обстріляли Апостолівську та Зеленодольську громади області. На щастя, також обійшлося без постраждалих та жертв.

Сумська область
Окупанти всю ніч обстрілювали прикордонні населені пункти Сумського і Шосткинського районів з території Росії. Росіяни гатили з реактивних систем залпового вогню, самохідних артилерійських установок та мінометів. Крім того, окупанти завдали авіаудару. Руйнувань інфраструктури та постраждалих немає.

Харківська область
У Харкові ніч минула відносно спокійно, лише були поодинокі обстріли. Водночас окупанти атакували Харківський район. Унаслідок атак у селі Циркуни 2 людей зазнали поранень, а в Шестаковому постраждала жінка.

Також окупанти вкотре обстріляли Мерефу, через що спалахнула пожежа на складських приміщеннях. За попередніми даними, постраждалих немає.

Луганська область
Тривають важкі бої за Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Окупанти використовують усе озброєння, яке у них є, однак українські воїни продовжують тримати оборону.

Унаслідок обстрілів у Сєвєродонецьку загинули 2 людей, ще 5 поранені. За добу в місті щонайменше зруйновано 12 будинків. Ще 18 будинків зруйновано у Лисичанську. У Врубівці окупанти зруйнували 10 будинків та будинок культури.

У Золотому зруйновані 3 будинки, У Нирковому, Миколаївці та Вікторівці по 2 будинки.

Миколаївська область
Уночі окупанти обстріляли центр Нового Бугу. Через атаку пошкоджені магазин, аптека та житлові будинки. Постраждали 2 людей.

Обстріли тривають на території Березнегуватської громади. За попередніми даними, росіяни пошкодили будівлю школи та житлові будинки. Інформацію щодо постраждалих уточнюють.

Херсонська область
На території області тривають бойові дії. У всіх селах колишнього Великоолександрівського району ситуація вкрай напружена. Також "гаряче" у Новій Воронцовці й прилеглих селах та Високопіллі. місцеві мешканці фіксують велику кількість авіації та важкого озброєння ворога.

У селах громад, які межують з Миколаївщиною та Дніпропетровщиною відсутні електропостачання та вода.

Ситуація напружена в Генічеському районі, де окупанти вже заявляють, що ці території нібито російські.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також